Nytt hos oss !

Jaliin`s Maine Coon

 

Glömde tillägga att jag även färdigställt Paw Peds Grundkurs 2 och klarat den! Väldigt mycket matnyttigt för en blivande uppfödare i dessa trevliga kurser och jag rekommenderar dom varmt.

 

 

Juni- 2018; Nu inväntar vi enbart Novas Hjärtscanning hos trevlige Björn Åblad nästa vecka och om allt ser bra ut där så inväntar vi med spänning löp. Den 30 Juni ska jag även ställa Nova på den internationella Utställningen i Forshaga. Mest för att få en bedömning på henne i vuxen ålder. Det ska bli väldigt kul och det kommer uppdateras med resultat därifrån :)

 

Januari - 2018 ; Sixten har varit på långväga dejt i huvudstaden. Vi håller alla tassar och tummar för små Sixten- bebisar om några månder! I övrigt går vi själva och väntar på att Nova ska göra sina tester nu till sen vår / tidig sommar. För herregud vad vi längtar efter vår allra första kull i katteriet nu !

 

2017/2018- Jag har läst och klarat Paw Peds Grundkurs 1 . Den var otroligt givande och rolig. Har dykt på kurs nummer 2 direkt och den startar nu i dagarna. Dessa kurser rekommenderas varmt till alla som går i tankarna att starta lite avel.

 

 

17/11-17 Idag var vi till Bohusläns Smådjursklinik inne i Uddevalla och Hd-röntgade Sixten. Allt såg bra ut men nu stundar en lång jobbig väntan på det offentliga resultatet.

 

 

11/11- 17 Idag har vi varit på utställning i Vårgårda. Både Sixten och Nova fick kanonbedömningar .Nova drog hem Ex 1 och Sixten blev tyvärr slagen i sin grupp och missade certet. Så han får bli champion en annan gång :)

 

 

 

 

23/10 - 17 Idag åkte vi till Blå Stjärnan och träffade Herr Åblad. Sixtens hjärta såg fin fint ut!

 

 

 

4/10 - 17 Vi välkomnar den nya tösen SE* Malakins Nova till oss här på Jaliins. Ska bli så spännade att få följa hennes utveckling. Tack Zandra Hultgren för förtroendet :)

 

 

Copyright @ All Rights Reserved