Nytt hos oss !

Jaliin`s Maine Coon

 

Januari - 2018 ; Sixten har varit på långväga dejt i huvudstaden. Vi håller alla tassar och tummar för små Sixten- bebisar om några månder! I övrigt går vi själva och väntar på att Nova ska göra sina tester nu till sen vår / tidig sommar. För herregud vad vi längtar efter vår allra första kull i katteriet nu !

 

2017/2018- Jag har läst och klarat Paw Peds Grundkurs 1 . Den var otroligt givande och rolig. Har dykt på kurs nummer 2 direkt och den startar nu i dagarna. Dessa kurser rekommenderas varmt till alla som går i tankarna att starta lite avel.

 

 

17/11-17 Idag var vi till Bohusläns Smådjursklinik inne i Uddevalla och Hd-röntgade Sixten. Allt såg bra ut men nu stundar en lång jobbig väntan på det offentliga resultatet.

 

 

11/11- 17 Idag har vi varit på utställning i Vårgårda. Både Sixten och Nova fick kanonbedömningar .Nova drog hem Ex 1 och Sixten blev tyvärr slagen i sin grupp och missade certet. Så han får bli champion en annan gång :)

 

 

 

 

23/10 - 17 Idag åkte vi till Blå Stjärnan och träffade Herr Åblad. Sixtens hjärta såg fin fint ut!

 

 

 

4/10 - 17 Vi välkomnar den nya tösen SE* Malakins Nova till oss här på Jaliins. Ska bli så spännade att få följa hennes utveckling. Tack Zandra Hultgren för förtroendet :)

 

 

Copyright @ All Rights Reserved